Mimi's Optiek lanceert nieuwe website!

zaterdag 08 okt 2016

In maart 2017 viert Mimi’s Optiek haar 45ste verjaardag.  Het was 1972 toen Mimi op nr.10 de deuren van haar optiekzaak voor het eerst opende.  Begin jaren 90 werd het ouderlijke huis aan ‘de andere kant van het gemeenteplein’ op nr 29 gekocht.  Eerst waren er plannen om te verbouwen maar er werd verder gedacht, getekend en ontworpen.  Uiteindelijk werd beslist om een nieuw huis te bouwen.  Een huis met een eigen karakter.  Twee zaken waren bij het ontwerpen van belang: een gezellige uitstraling én mogelijkheden om de gevel en de etalage te versieren bij speciale gelegenheden: de seizoenen, de druivenfeesten, enz.

In december 1997 werden de klanten fier ontvangen in de nieuwe winkel, een nieuwe thuis.  De rode draad in het verhaal van Mimi’s Optiek is: service.  Sinds 3 jaar is dochter Kim mee in de zaak gestapt.  Voor Mimi & Kim is iedere dag van het jaar: "Dag van de Klant".  Service staat dan ook centraal.

De werken aan het gemeenteplein zijn gestart en zullen één jaar duren.  Daarom biedt Mimi's Optiek de klanten twee nieuwigheden aan: een gloednieuwe website www.mimisoptiek.be waarop de acties en producten getoond worden én ‘service aan huis’.  Heb je een nieuwe bril nodig? Een reparatie? Of een ander bril-vraag? Bel Mimi's Optiek om een afspraak te maken op 02 657 19 72.

Ter gelegenheid van de 45ste verjaardag dankt Mimi's Optiek de klanten hartelijk voor hun vertrouwen!