Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe bloemenwinkel 'Morrighan' kiest voor gezelligheid (enkele foto's)

zondag 19 okt 2014

Weinigen durven het vandaag aan, maar An Rems opende dit weekend haar gloednieuwe bloemenwinkel 'Morrighan' op het Gemeenteplein 11. Dit weekend had zij vrienden en kennissen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en dat is wat wij zondagvoormiddag ook deden.  An heeft een duidelijke visie over waar zij naartoe wil: een gezellige bloemenwinkel waar nog tijd is om een babbeltje te slaan. An kent Hoeilaat zeer goed, zij werkte de voorbije jaren vaak in de kinderklediingswinkel Hopsakee en heeft dus een goed beeld van de Hoeilaartse consument.

De winkelruimte, de vroegere bloemenwinkel Pimpernel, is volledig herinrichting en opgefrist. Wat vooral opvalt is de open ruimte die voor een aangename sfeer zorgt: mooi en smaakvol.

De volgende weken hoopt An natuurlijk op de Allerheiligendrukte om zoveel mogelijk dorpsgenoten te mogen verwelkomen voor een nieuwe kennismaking. Wij wensen Morrighan in ieder geval veel succes!

Openignsuren: Di: 13.30u - 18u.30u  / Wo - za: 9.30u  - 12.30u  en 13.30u - 12.30u / Zo: 9.30u - 14u

Tel: 02 657 34 14