Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jeugdboekendag zorgt voor een overrompeling!

zondag 15 mrt 2015

Wat een gezellige drukte, zaterdagvoormiddag, in het GC Felix Sohie. Twee grote activiteiten kwamen samen en dat zorgt steeds voor een feest. De bib organiseerde de jaarlijkse jeugdboekendag in het teken van haha-humor. Wie het in zijn hoofd zou halen, gezien de evoluerende wetgeving - het was in het nieuws deze week - de Hoeilaartse bib af te schaffen, moet wel op z'n kop gevallen zijn  want de Hoeilaartse bib is een voorbeeld voor gans Vlaanderen met betere uitleencijfers en een schitterende service, uiteraard te danken aan een zeer dynamische ploeg met visie. een kopje koffie met een stukje cake, een ballonnenclown, schminkdames, een toverclown ..., de kinderen en hun ouders vonden talrijk de we weg naar dit feest en de sfeer was om van te snoepen.

In de serre vond tegelijkertijd de zesmaandelijkse tweedehandsbeurs plaats van de Gezinsbond. Voor jonge gezinnen een belangrijk initiatief om budgettair wat ruimte te scheppen voor altijd maar groeiende kinderen. Voor ongelooflijk lage prijzen. Kledij en speelgoed voor peuters en kleuters, een aanbod om u tegen te zeggen, tweedehands maar meestal van een onberispelijke kwaliteit. Normaal dat daar volk op afkomt. Je zou voor minder.

Foto's: JanVA