Winterconcert met het jaar beter (video + fotoalbum)

zondag 19 nov 2017
play video

Zaterdagavond liep de schouwburg van het GC Felix Sohie vol voor het jaarlijkse Winterconcert van Nero's Muzikanten, o.l.v. Chantal Derongé.  De toeschouwers werden beloond voor hun komst. Een vlot en gevarieerd concert met knappe muziekstukken die foutloos de revue passeerden. Het mag gezegd worden, elk jaar opnieuw staan we versteld van de vooruitgang die deze dynamische groep musici maakt. Chantal Derongé weet van aanpakken en slaagt erin om tal van nieuwe en jonge mensen aan te trekken die vooral een prima muzikale opleiding genoten, vaak in de muziekacademie waar zij ook les geeft.

Nero's Muzikanten is een mooi geoliede vereniging die weet hoe je een concert organiseert. Zorg voor detail, zowel voor, tijdens als na het concert, maken van dit Winterconcert een echt feest waar je als muziekliefhebber met plezier naartoe gaat om naderhand met een goed gevoel weer huiswaarts te keren. Proficiat.

Video en postproductie: JanVA

Foto's: Eddy Bergiers

Graag herhalen we hier de oproep die ook vermeld stond op het programmabaaldje:

GEZOCHT

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste muzikanten. Heb jij zin om onze vrolijke bende te vervoegen? Op muziek staat geen leeftijdsgrens! Elke zondagochtend tussen 10 uur en 12 uur maken we gezellig muziek.

Vind je twee uur nog wat lang? Geen probleem! Om 11 uur kunnen de nieuwkomers aansluiten bij de tweede helft van de repetitie.

Je bent welkom om te komen proberen op onze open repetitie op zondag 21 januari 2018. Ken je enkele van onze muzikanten? Aarzel niet om hen aan te spreken.

Meer info vind je op onze site: www.nerosmuzikanten.be of op de Facebookpagina. Je kan ook contact opnemen met Els Hendrickx op 0477 79 18 26 of els@vdw.be.

Op 22 april 2018 brengen we een luchtig programma tijdens ons aperitiefconcert in de serre van het GC Felix Sohie.