Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vrouw lastig gevallen en ander politienieuws

dinsdag 23 jun 2015

Op vrijdag 19 juni omstreeks 10.00 uur komt een vrouw aan haar appartement aan op de Overijsesteenweg te Hoeilaart. Zonder dit op te merken volgt een onbekende man haar mee naar binnen. Hij vraagt haar enkele papieren te ondertekenen maar de vrouw weigert. Zij zet haar weg richting haar appartement verder maar op dat moment heeft de man haar portefeuille al vast. De vrouw heeft deze nog uit zijn handen kunnen trekken waarna de man meteen is weggevlucht. Het gaat om een man die zowel Nederlands als Frans sprak. Hij had zwart haar, was donker gekleed, was ongeveer 30 jaar oud en 1,75 meter lang.

Vandalisme in sporthal Tussen zaterdag 20 juni om 16.00 uur en zondag 21 juni om 09.00 uur hebben vandalen lelijk huisgehouden in een kleedkamer in de sporthal ‘Koldam’ te Hoeilaart. Van de dader(s) is geen spoor, maar zij trokken de gootsteen van de muur los, beschadigden 2 vuilnisbakken, een stoel en de wc-bril.
 
Diefstal van 2 fietsen uit tuinhuisje In Hoeilaart op de Jezus-Eiksesteenweg werden er tussen zaterdag 21 juni om 22.00 uur en zondag 21 juni om 10.00 uur twee fietsen uit een tuinhuisje gestolen. De daders forceerden eerst een tuinpoortje om vervolgens de deur van het tuinhuis volledig uit de hengsels te lichten en er twee fietsen te stelen.
 
Gratis fietsgraveren in HoeilaartOp woensdag 24 juni kan je je fiets gratis laten graveren op het Gemeenteplein in Hoeilaart. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur zullen 2 collega’s van de Politiezone Druivenstreek er fietsen graveren en hierover wat meer uitleg geven. Vergeet uw identiteitskaart niet mee te brengen.