Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vrijdagmarkt opgevrolijkt door zingende kinderen (video)

zaterdag 11 okt 2014
play video

Vrijdag 10 oktober - Vanmorgen rond 10 uur liep de vrijdagmarkt vol met jonge klantjes. Kinderen uit alle klassen van de Sint-Clemensschool brachten, in een stralende zon, een bezoek aan het gemeenteplein om in het kader van de "Singing Village" een flashmob te brengen. Heelwat ouders en grootouders waren voor de gelegenheid mee op de afspraak. Wij monteerden snel een filmpje om je te laten proeven van de sfeer van vanmorgen.

Morgen is het werkelijk jouw beurt voor de finale van het "Singing Village Festival". De opdracht is met zoveel mogelijk Hoeilanders enkele liedjes te zingen. De repetitie is dus morgen om 10u30. Om 11u30 volgt dan de flashmob op het pleintje voor het GC Felix Sohie.

Dit mag niet mislukken. Kom mee doen. Moeilijk is het niet. Het wordt echt plezant! Voor jong en oud.