Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Uvalabor vierde 10de verjaardag met lekkere personeelsbarbecue! (enkele foto's)

maandag 08 jun 2015

In 2005 werd in de schoot van het PWA (plaatselijk werkgelegenheidsagentschap) de dienstenchequeonderneming UVALABOR opgericht. die snel groeide tot een goed georganiseerd sociaal bedrijf met een 60-tal werknemers die een poets- strijk- en boodschappendienst leveren. Uvalabor is een succesverhaal dat mee heeft bijgedragen tot het uit het zwartcircuit halen van de poets en de strijk. 

Zondag werd deze verjaardag gevierd aan de vijver van Jeannine, met een lekkere personeelsbarbecue. 10 werknemers werken al van bij de start bij het bedrijf en werden gisteren gehuldigd voor hun 10 jaar dienst. Ook ging er een werkneemster op verdiend pensioen. Hoeilander wenst UVALABOR een dikke proficiat.