Samenwerking voor een betere toekomst

vrijdag 14 apr 2023

Kwaliteitsvolle bijlessen voor Hoeilaartse jongeren in nood (bij Sporen vzw) Sporen vzw, Steamwork Solutions en Solutio Care vzw slaan de handen in elkaar om kwaliteitsvolle bijlessen aan te bieden aan de jongeren in de vestiging Hoeilaart. De vzw Solutio care, opgericht door Solutio, is vastbesloten om jongeren in nood te ondersteunen bij hun schoolwerk en maakt daarmee haar missie waar.

Vanaf maart tot eind juni zal Steamwork Solutions wekelijks bijlessen organiseren voor de jongeren van Sporen in Hoeilaart. Deze lessen worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde begeleiders die beschikken over een wetenschappelijk diploma en jarenlange ervaring in het geven van bijlessen. Solutio Care zal financieel steun verlenen om deze lessen mogelijk te maken. Door deze samenwerking krijgen de jongeren van Sporen in Hoeilaart toegang tot hoogwaardige bijlessen.

Het doel is om deze jongeren te helpen een stevige basis te leggen voor hun toekomst en hen de benodigde middelen en vaardigheden aan te reiken om te slagen. Solutio Care is vastbesloten om haar missie waar te maken. De samenwerking met Sporen en Steamwork Solutions is slechts de eerste stap in een lange-termijninspanning om jongeren te ondersteunen in hun opleidingstraject.

Door toegang te bieden tot gemotiveerde en ervaren docenten krijgen jongeren de kans om hun volle potentieel te benutten en een positieve impact te hebben op de wereld. Kortom, deze samenwerking tussen Sporen , Steamwork Solutions en Solutio Care is een positieve stap richting een betere toekomst voor alle jongeren in Hoeilaart, ongeacht hun financiele situatie. Door samen te werken maken deze organisaties het verschil in het leven van jongeren en helpen ze hen om hun doelen te bereiken.