Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nog even nagenieten van de Lichtstoet (video)

dinsdag 23 sep 2014
play video

Dinsdag 23 september - Drie camera's hadden wij op het parcours geplaatst om deze 41ste 'Lichtstoet van de Waarheid' vast te leggen, voor al wie om welke reden dan ook de kans niet had gekregen om zaterdagavond alles live mee te maken. Ook wie zelf in de stoet meeliep, zal zich door de video toch een beeld kunnen vormen van het geheel. Wie meeloopt, ziet meestal immers enkel zijn eigen wagen en daar hebben wij dus een mouw aangepast.
 
Je krijgt de stoet viermaal te zien, de eerste doortocht op het kruispunt, een overzichtsshot van op het gemeenteplein, de passage in de Overijsesteenweg en de twee doortocht op het kruispunt. 31 minuten video voor een mooi overzicht van dit unieke evenement.