Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Trouwe klanten nemen afscheid van "Den Bolhoed" (fotoalbum)

zaterdag 29 dec 2012

Zaterdag 29 december - Na tien en een half jaar houden Carine en Josse het voor bekeken. Restaurant Den Bolhoed sluit de deuren en voor een laatste keer waren de trouwe klanten uitgenodigd voor een hapje en een tapje. Voortaan moet Hoeilaart het stellen met alweer een eethuis minder, in schril contrast met zo'n twintig jaar geleden toen onze gemeente een echte culinaire bakermat was met zelfs een driesterrenrestaurant.
 
Vooral de combinatie van een vaste job bij het loodswezen in Antwerpen met het werk als kok, werd voor Josse te zwaar. De verplaatsing van en naar zijn werk alleen al, met het openbaar vervoer, kost hem vier uur per dag.
 
Het restaurant staat al een tijdje te koop maar in deze crisistijd blijkt het niet evident om een zaak over telaten. Het restaurant is nochthans in prima staat, net als het appartement erboven. Carine en Josse blijven wel in Hoeilaart wonen, maar voortaan dus zonder restaurant.
 
Jammer dat alweer een gezellige en lekkere ontmoetingsplaats verdwijnt. Waar blijven die ondernemende jonge Hoeilanders die het aandurven om te investeren in een goedgelegen horecabedrijf met potentieel.
 
Wij zullen "Den Bolhoed" missen en wensen Carine en Josse het allerbeste met deze nieuwe wending in hun leven.
 
Foto's: JanVA