Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nero's muzikanten spelen voor uitverkocht GC Felix Sohie! (video)

zondag 16 nov 2014
play video

't Zijn drukke tijden voor Nero's muzikanten. Na de opgemerkte deelname aan 'Ik was 14 in '14' stond dit weekend het jaarlijks winterconcert op het programma. Een dertigtal muzikanten onder de sterke leiding van Chantal Derongé hadden zich maanden voorbereid om een tot de nok gevuld GC Felix Sohie een mooi concert te bezorgen. Filmmuziek,   Engelse evergreens, Franse chansons en een vleugje klassiek stonden op het menu. Het werd een plezante avond met heelwat variatie en een dankbaar publiek.

Wij maakten een montage van enkele videofragmenten zodat je je een beeld kan vormen van wat er zaterdagavond allemaal gespeeld werd. 

Video: JanVA