Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Met THULE biedt Autocenter De Rudder oplossingen voor elke vakantie!

woensdag 24 jun 2015

De vakantie is in aantocht en …., THULE bagageproducten bieden de oplossing om, wat je maar wil, op een moderne en vooral veilige manier te transporteren tot op je zomerse bestemming. THULE heeft overal ter wereld dealers. Slechts een aantal geselecteerde winkels maakt deel uit van het THULE partnerprogramma. Autocenter De Rudder is door de Zweedse fabrikant uitgekozen als officiële partner en verkooppunt voor de regio Brussel/ Vlaams-Brabant.

Het complete assortiment van dragers, fietsdragers, dakkoffers is op voorraad en dus onmiddellijk beschikbaar.  Daarnaast zijn er ook de nieuwe stevige reistassen, sportzakken ...

Regelmatig volgt het volledige team van Autocenter De Rudder opleiding; het resultaat is degelijk technisch advies en een correcte professionele plaatsing.

Op dit ogenblik zijn er een aantal promoties, acties  en nieuwigheden; meer info op de website: www.autocenterderudder.be. Speciaal voor de lezers van Hoeilander.be is er een profwielrennerspakket met o.a. drinkbussen e.a. als geschenk bij aankoop van een THULE fietsdrager. Vermeld gewoon Hoeilander.be in de shop!

Autocenter De Rudder - J.B. Charlierlaan 53-74 1560 Hoeilaart - 02 657 77 60