Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lindeke Kermis hield het dit jaar klein en gezellig! (fotoalbum)

zondag 06 sep 2015

Na 25 jaar trouw Lindeke Kermis te hebben georganiseerd, vond het wijkcomité de tijd rijp om de formule grondig aan te passen. Waar de vorige 25 edities openstonden voor de hele bevolking, richtte de nieuwe formule zich dit jaar tot de bewoners van de wijk en hun genodigden. Op de Overijsesteenweg werd een grote tent geplaatst en een springkasteel en iedereen kon smullen van een lekkere brunch met o.a. spek met eieren.

Er kwam best veel volk opdagen zodat gemakkelijk kan gesteld worden dat het doel, dat de wijkbewoners elkaar wat beter leerden kennen, gemakkelijk gehaald werd. Sommige hadden wel wat heimwee naar de grote feestformule die 25 jaar lang zoveel onvergetelijke en lekkere momenten had geboden, maar goed, verandering en vernieuwing drong zich op en met succes: een gezellig wijkfeest!

Foto's: JanVA