Ik koop in Hoeilaart Meifeesten - de eerste vijftig winnaars (fotoalbum)

woensdag 18 mei 2016

Tijdens de Meifeesten pakte de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie opnieuw uit met de actie “Ik Koop in Hoeilaart”. Voor de gelegenheid werd alweer een gloednieuwe badge ontworpen. 313 Hoeilanders werden zaterdag en zondag op het parcours van de Meifeesten gespot met deze badges en gefotografeerd. Daaruit werden totaal willekeurig (en dus niet door de fotografen!) 100 winnaars getrokken die elk een waardebon van €10 winnen. Proficiat. 

Deze week publiceren wij de eerste vijftig winnaars. Zie je jezelf op de foto, ga dan vanaf donderdag, en persoonlijk, naar Juwelen Dekock op het Gemeenteplein, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque voor wie zich het eerst aanmeldt. 

KIJK OOK VOLGENDE WEEK naar De Serrist en Hoeilander.be want dan publiceren we de tweede groep van vijftig winnaars. Ondertussen blijft een zaak het belangrijkst: KOOP IN HOEILAART! 

Deze actie is een initiatief van de Lokale Raad van Economie, uitgewerkt door het Weekblad “De Serrist” en de lokale nieuwssite www.hoeilander.be met de medewerking van het gemeentebestuur.

Foto's: JanVA, KarelVA en MichelPicone.