'Ik koop in Hoeilaart', de winnaars Druivenfestival 2016 - deel 1 (fotoalbum)

donderdag 29 sep 2016

Het wordt al een aardige reeks, de buttons van 'Ik koop in Hoeilaart'. 506 Hoeilanders werden tijdens het Druivenfestival gefotografeerd en opnieuw rolden er 100 winnaars uit de bus. De eerste vijftig krijg je deze week te zien. Ben je er niet bij, kijk dan over een week opnieuw, misschien ontdek je jezelf wel in deel 2.

Deze actie van de Raad van Lokale Economie, in samenwerking met het weekblad "De Serrist" en "Hoeilander.be", en met de steun van het gemeentebestuur wil in de eerste plaats promotie maken voor de Hoeilaartse handelaars die het, door de vernieuwing van het gemeenteplein, het volgende jaar niet gemakkelijk gaan krijgen. Maar als iedereen 'koopt in Hoeilaart', nog meer dan vroeger, dan kan die steun het verschil echt maken.

Zie je jezelf op foto, haast je dan naar 'bloemenatelier Welriekende' in de Henri Caronstraat 16, en je wint een aankoopcheque van €10. Sta je met meerderen op de foto, dan is de winst voor wie zich als eerste meldt. Je moet je wel persoonlijk aanbieden, een cheque ophalen voor een familielid of vriend is niet toegelaten.

Een dikke 'merci' aan al wie ook ditmaal enthousiast heeft deelgenomen. Samen houden wij ons dorp levend en actief.