Hoeilander, Marie Brand, doet beroep op crowdfunding voor project Monalison

maandag 30 mei 2016

Lise Drouin en MArie Brand zijn al een tijdje bezig om het project MONALISON op de markt te brengen. Na weken hard en intensief werken hebben ze nu alles in gereedheid gebracht om hun merk te lanceren en de bewuste consument de kans te geven om zalig, zacht en stijlvol beddengoed en sierkussens aan te schaffen, die bovendien Fairtrade en biologisch zijn.

Wat ze nu nog nodig hebben is startkapitaal om de productie van de eerste collectie te financieren. Om aan dit kapitaal te geraken hebben ze besloten om hun collectie in voorverkoop aan te bieden op Kickstarter, een online crowdfunding platform.

Crowdfunding is een alternatieve manier om geld in te zamelen. Letterlijk betekent het ‘financiering door de menigte’. Bij crowdfunding ga je niet op zoek naar één grote sponsor, maar vraag je aan veel mensen om een klein bedrag mee te betalen waarvoor je iets in de plaats krijgt. In hun geval minstens 450 deelnemers. Voor bedragen van € 5 of meer sturen ze je een persoonlijke boodschap om te bedanken. Wil je echt het verschil maken? Bestel dan op voorhand op Kickstarter. Zo reserveer je alvast jouw prachtige dekbedovertrek en hoeslaken met bijpassende kussenslopen in biologisch katoen. Je doet er jezelf en je interieur een groot plezier mee.

De crowdfunding campagne is van korte duur (30 dagen) en werkt volgens het principe ‘alles of niets’. Indien we niet aan het vooropgesteld bedrag geraken, wordt geen enkele kaart gedebiteerd en gaat het project niet door.

Vrijdag is de crowdfunding van start gegaan en vanmorgen (maandag) hebben ze al 5% van ons financieel objectief gehaald.

Aarzel niet om Marie Brand te contacteren voor verder info op het nummer 0468 10 04 30.

Gloednieuwe merknaam op de interieurmarkt: MONALISON, stijlvol huis- en bedlinnen met respect voor mens & natuur.

Het begint allemaal met één simpele visie: duurzaam leven kan in stijl.

Sociaal en ecologisch verantwoord

Marie Brand en Lise Drouin, het duo achter MONALISON, delen dezelfde visie en waarden: ze willen beide meehelpen aan een duurzame wereld. Toch ontbrak er voor hen iets op de bio- en fairtrade markt: stijlvol en ecologisch verantwoord huislinnen. Dus besloten ze de handen in elkaar te slaan en zélf een duurzame collectie op de markt te brengen. “Lise en ik wilden een commercieel project opstarten waarin we onze talenten positief konden inzetten, zowel op sociaal als ecologisch vlak. We streven naar beddengoed en huislinnen met een extra waarde voor alle mensen die bijdragen aan de productie ervan.”, aldus Marie Brand.

Stijlvol

Duurzaamheid is vanzelfsprekend voor deze starters, maar die hoogstaande kwaliteit kan volgens het duo perfect rijmen met stijlvol design. Lison Drouin: “Onze collectie reflecteert onze liefde voor natuur, zowel in textuur, kleur als stijl. Het resultaat? Beddengoed en decoratieve kussens die even prachtig als zacht zijn. Fijn om te bewonderen, nog fijner om je zalig in te nestelen! ”

Crowdfunding

Alles is in gereedheid gebracht om het merk MONALISON te lanceren en milieubewuste consumenten de kans te geven om hun beddengoed en decoratieve kussens aan te schaffen. Om hun droom te kunnen realiseren hebben de ondernemers een eerste collectie in voorverkoop aangeboden op Kickstarter, een online crowdfundingplatform. Het doel van de campagne is tweezijdig. Enerzijds de vraag naar duurzaam huistextiel te testen en anderzijds de nodige fondsen te werven voor de financiering van de eerste productie. Zulke crowdfunding campagnes zijn van korte duur: eind juni zal het afgelopen zijn. “Elke bijdrage wordt ontzettend geapprecieerd.”, alzo Marie Brand

Voor meer info kunt u contact opnemen met Marie Brand op het nummer +32 468 10 04 30 of per mail naar marie@monalison.com

Volg de lancering van MONALISON op Kickstarter via: https://www.kickstarter.com/projects/1511957136/monalison-style-as-nature-intended

Volg MONALISON op facebookinstagramLinkedIntwitter

www.monalison.com

www.kickstarter.com