Felix filmt (aflevering 2)

vrijdag 10 apr 2020
play video

Aflevering 2 van "Felix filmt" staat online met een bijdrage van Lise De Rudder, Barbara Fosset, Marijke De Rudder en een uitsmijter. Maak zelf ook je filmpje en wees in deze Coronatijd eens super creatief. Volg de aanwijzigingen hieronder en volgende week staat jouw werk online!

Na onze oproep van maandag zijn enkele creatieve Hoeilanders aan het filmen gegaan. Jan Vanderstraeten (The Idea Whisperer) heeft ze gemonteerd en vandaag tonen wij je de eerste aflevering.  We hopen de volgende dagen nog meer videojuweeltjes te mogen verwelkomen. Gebruik je smartphone om bijvoorbeeld de Paasfeestjes thuis in beeld te brengen. Ook elk ander onderwerp is natuurlijk welkom.

Nog even samenvatten: het is de bedoeling alle Hoeilanders aan te moedigen om met hun smartphone filmpjes van 2 minuten maximum te maken en door te sturen naar the.idea.whisperer@gmail.com. De ingezonden filmjes worden verwerkt tot 1 film die je elke vrijdag vanaf 16 uur kan bekijken op Hoeilander.be.

Een kort reglement:

  1. De filmpjes duren max.2 minuten
  2. De inzender vermeld zijn naam en adres
  3. De inzender geeft toelating om zijn inzending te verwerken in de montage van FELIX FILMT en uit te zenden op hoeilander.be.
  4. Inhoudelijk: de filmpjes bevatten geen reclame en schenden niet de privacy van derden.
  5. FELIX FILMT is geen wedstrijd!  De filmpjes worden, wekelijks, verzamelt in een dynamische montage en zijn het resultaat van creatieve, filmende Hoeilanders.

Creativiteit maakt gelukkig!