Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eindejaarsactie "Hoeilaart Bruist" goed voor €810 000 zakencijfers! (winnaars + enkele foto's)

zondag 11 jan 2015

Vrijdagavond werd een punt gezet achter de eindejaarsactie "Hoeilaart Bruist" van de Hoeilaartse middenstand. Met een totale prijzenpot van €4000 en hoofdprijzen van €1000, €750 en €500, was deze promotiecampagne voor "koop in Hoeilaart" een nog groter succes dan vorig jaar. Voor de trekking belandden zo'n 8100 spaarkaarten, 12,5% meer dan vorig jaar, elk goed voor een aankoopbedrag van €100 bij de deelnemende handelaars, in de grote doos. 

Daaruit werden 60 winnaars getrokken door onschuldige kinderhanden, onder het controlerende oog van Carine en Kaylie Petak, die samen met Kim, Jenny, Carine, Tinne en Hans van het organiserend comité, de trekking in goede banen leidden, aangemoedigd door enkele deelnemende handelaars, het weekblad De Serrist, Hoeilander.be, en de voozitter en secretaris van de raad voor Lokale Economie. Gaston Petak, herstellende van een heelkundige ingreep, kon er jammergenoeg niet bij zijn. WIj wensen hem van hieruit in ieder geval een spoedig herstel. 

De eerste tien gelukkigen komen in aanmerking voor de tien hoofdprijzen. Welke prijs zij gewonnen hebben, wordt pas tijdens de nieuwjaarsreceptie van de raad voor Lokale Economie, op maandag 26 januari om 20u, getrokken in het GC Felix Sohie, waarop zij uiteraard zijn uitgenodigd.

Deze tien klanten maken kans op de hoofdprijs van €1000, de tweede wint €750, de derde €500, de vierde €375, de vijfde €250, de zesde €125, de zevende en achtste €100, de negende en de tiende €75.

De andere 50 winnaars zijn nu al bekend en winnen of €25 of een fles cava. Je vindt de volledige lijst hieronder in bijlage (download de PDF). Alle winnaars worden per post verwittigd. 

De eindejaarsactie "Hoeilaart Bruist" 2014 vertegenwoordigt dit jaar een totaal zakencijfer van €810.000, gerealiseerd tijdens de laatste maand van het jaar, verdeeld over de 59 handelaars. Tegenover vorig jaar is dat een stijging met 12,5 %. Dit cijfer bewijst duidelijk dat de Hoeilaartse middenstand leeft en heel wat te bieden heeft aan klanten uit de hele druivenstreek. De promotiecampagnes "Koop in Hoeilaart" van de raad voor Lokale Economie werpen duidelijk hun vruchten af.

BijlageGrootte
PDF icon WINNAARS HOEILAART BRUIST 2014.pdf50.27 KB