De Blauwe Vinken schenken opbrengst van hun eetfestijn aan Ekseeko

maandag 11 jul 2022

Net als de voorbij jaren organiseerden de Hoeilaartse Blauwe Vinken dit voorjaar hun eetfestijn (het intussen gekende croque-festijn) ten voordele van Ekseeko. Deze vereniging voor jongeren en volwassenen met en zonder beperking die actief is in de Druivenstreek vergezelt de Blauwe Vinken jaarlijks ook tijdens de lichtstoet en organiseert doorheen het jaar tal van activiteiten. Vrijwilligers van de Blauwe Vinken helpen er soms een handje en blijven de vereniging een warm hart toedragen.

Op zondag 26 juni waren beide verenigingen te gast aan ‘de vijver van Jeanine’ waar de Blauwe Vinken een barbecue aanboden en verzorgden voor een 70-tal aanwezigen. Het werd alweer een gezellige namiddag die deze keer ook muzikaal opgeluisterd werd door een aantal muzikanten van Muscaloco, de inclusiefanfare uit de streek, waarmee Ekseeko onlangs nog een theaterproductie bracht in GC De Bosuil.

Het voorbije croque-festijn was opnieuw succesvol, met dank aan de kleine en grote vrijwilligers die daarvoor hun steentje bijdroegen en alle bezoekers die er mee een succes van maakten. De Blauwe Vinken mochten opnieuw een cheque van 1500 euro overhandigen aan de gasten van Ekseeko die daarmee in september een nieuw werkjaar boordevol leuke activiteiten kunnen starten… én die al uitkijken naar het 3de weekend van september want de Blauwe Vinken beloofden hun deelname aan de lichtstoet te bevestigen.