Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Alle fotoalbums en videoreportages 2014, overzichtelijk op een pagina. Herbeleef het jaar in beeld! (UPDATE)

donderdag 01 jan 2015

Door een fout was de link onderaan naar de overzichtspagina de voorbije dagen niet beschikbaar. Dit euvel is nu opgelost. Niet minder dan 8875 foto's en een vijftigtal videoreportages publiceerden we in 2014 op Hoeilander.be. Voor het eerst werd een toneelstuk, Tic Tic van Reintje, online aangeboden,net als het totaalspektakel "Ik was 14 in '14". Daarnaast heelwat muziek en feestelijkheden. De moeite waard om even bij stil te staan. Wij hebben de fotoalbums en videoreportages telkens per maand geclasseerd zodat je makkelijk je weg vindt in die overvloed aan beelden.

Hoeilaart leeft en die polsslag voel je zonder meer het duidelijkst op Hoeilander.be. Veel plezier ermee.