20 miljoenste foto vannacht bekeken!

zondag 28 okt 2018

Vannacht zijn we niet alleen overschakeld op het winteruur, rond 0u35 werd ook voor de 20 miljoenste keer een foto op Hoeilander.be aangeklikt. Wie de dader was, vertellen de statistieken van 'Flickr.com' ons niet, wel dat het om een foto ging uit het album van toneelgroep Reintje, die dit weekend de nieuwste productie, "Rudy", met succes de Hoeilaartse toneelgeschiedenis inspeelde. Mooi dat het een ene succes met het andere verbonden is.

20 000 000 bekeken foto's op een dikke 8 jaar tijd, dat is een gemiddelde van 6704 foto's per dag of iets meer dan 204 000 foto's per maand. Daar kan onze redactie alleen maar blij om zijn. Het motiveert onze fotografen om door te gaan. Zij zorgen ervoor dat je je dorp beleeft vanop de eerste rij.

WIe in de toekomst wil meewerken als fotojournalist, kan steeds contact opnemen met onze redactie. Wij zorgen ervoor dat jouw foto's gezien worden. Elke dag opnieuw!

De foto die doorheen die 8 jaar het meest bekeken is (zie hieronder),  werd getrokken door Karel Van Assche, tijdens de Nacht vd Jeugd op het Druivenfestival 2015. Niet minder dan 5777 werd hij aangeklikt. Waarom deze foto? Geen idee.

Wie nog meer cijfers wil, van 1 september 2010 tot vandaag, zondag 28 oktober 2018 werden zo 'n 3,7 miljoen berichten van Hoeilander.be op een computerscherm weergegeven. 

Bedankt, iedereen, voor zoveel interesse!

De meest bekeken foto van de voorbije acht jaar! (Karel Van Assche - 2015)