Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wie heeft meer informatie over de daders ?

woensdag 30 jan 2013

Dinsdag 29 januari tussen 13.00 uur en 19.30 uur werd er ingebroken in een woning in de Keizerstraat in Hoeilaart. De daders forceerde een raam aan de achterkant van de woning om binnen te dringen.
De daders maakten vermoedelijk gebruik van een Renault Espace met Franse nummerplaat. In het voertuig zaten drie personen waarvan er twee uitstapten om de inbraak te plegen.
Het gaat om jongeren van ongeveer 20 jaar en van het Noord-Afrikaanse type. Beiden waren sportief gekleed en droegen een jeansbroek en sportschoenen.
Wie meer inlichtingen kan geven over het voertuig, de nummerplaat of de daders kan telefonisch contact opnemen met de Politie van de Druivenstreek op het nummer 02/769.69.30.
 
Woninginbraak in Hoeilaart
Dinsdag 29 januari tussen 10.00 uur en 17.00 uur werd er ingebroken in een woning in de Charles Coppensstraat in Hoeilaart.
Onbekenden verbrijzelden met een steen een ruit achteraan de woning.