Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vreemd auto-ongeval in de JB Michielsstraat

zondag 15 jun 2014

Zondag 15 juni - Toen de warme bakker vanmorgen rond 5u de J.B.-Michielsstraat indraaide vanuit de Kasteelstraat, stootte hij op een kleine wagen die links in de straat stilstond met ernaast een man en een vrouw, twintigers, die bewusteloos ,in het midden van de straat, op hun rug lagen. Een van beiden was bebloed gewond aan het aangezicht. De airbags vooraan in de wagen waren opgegeaan. Nergens was echter een spoor van een aanrijding.De politie en de 100 werden verwittigd. 
 
Bij aankomst bleek dat de politie het koppel kende. De man is een Overijsenaar en de vrouw blijkt woonachtig te zijn in La Hulpe. Beiden werden afgevoerd naar verschillende ziekenhuizen. De vrouw is nog steeds in kritieke toestand.
 
De omstandigheden van het ongeval zijn bijzonder vreemd. Het is zo goed als zeker dat de aanrijding op een andere locaatie plaatsvond en dat de chauffeur nog eindje is doorgereden. 
 
Rond 8 uur was de politie in ieder geval, met maskers aan, de haag aan het onderzoeken langs het vroegere restaurant Romeyer aan de Groenendaalsesteenweg rechtover de eerste vijver.Waarschijnlijk is de auto daar van de weg geraakt. Meer informatie is er voorlopig niet.