Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vernieuwing Brusselsesteenweg niet meer voor dit jaar!

vrijdag 17 jun 2011

De geplande volledige vernieuwing van de Brusselsesteenweg met een gescheiden riolering, nieuwe voetpaden en bestrating, staat weer even op pauze. Het dossier is immers nog steeds onvolledig. De provincie heeft voor de tweede maal bijkomende informatie gevraagd waardoor het haast uitgesloten is dat deze werken, voor een belangrijk deel gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap, dit jaar nog van start gaan.
 
Men heeft ons meegedeeld dat de kans zelfs bestaat dat het hele project ten vroegste in 2013 van start zou kunnen gaan. Inmiddels zijn de nutsleidingen in het voetpad vernieuwd en de verlichtingspalen geplaatst maar of de voorlopige reparatie van de voetpaden voldoende is om deze wachtperiode te overbruggen is nog maar de vraag.
 
De vertraging van het dossier Brusselsesteenweg kan ook invloed hebben op de timing van de heraanleg van het gemeenteplein.