Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Talentenjacht in de Sint-Clemensschool (fotoalbum)

zondag 26 jun 2011

Topweekend voor onze basisscholen. Al zijn er al heel wat dorpsgenoten met vakantie vertrokken, je kon zaterdag en zondag op de koppen lopen. 
 
Zaterdagavond was er traditiegetrouw de talentenjacht in de Sint-Clemensschool, gecombineerd met een optreden van het kinderkoor VitamineZ en het optreden van de verenigde 'soeurs sourire', de juffrouwen die het voorbije jaar leerden gitaar spelen o.l.v. Els Menu.
 
De 'deskundige' jury had het niet makkelijk om de juiste scores te geven maar uiteindelijk bleken publiek en artiesten best tevreden met de uitslag. Een dikke proficiat voor zoveel talent!