Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Superjong talent op winterconcert (fotoalbum)

zaterdag 19 nov 2011

Zaterdag 19 november - Een volledig gevulde zaal de Eekhoorn was vanavond getuige van een knap winterconcert van Nero's muzikanten. Veel volk dus, niet alleen om instrumentale muziek te beluisteren, maar ook om kinderkoor APKO te ontdekken. Deze piepjonge zanggroep, opgericht in de schoot van de Academie voor Podiumkunsten, is nog maar net boven de doopvont gehouden en dit winterconcert was hun vuurdoop.
 
Zoveel jong enthousiasme, dat kan alleen maar ontroeren, een mooi initiatief o.l.v. Erna Fonteyn. Dit winterconcert bracht een luchtig en vrolijk programma met muziek van Mozart, Bach, Raymond vh Groenewoud ...
 
Deze mooie en plezante avond vloog voorbij en het publiek bleef nog een hele tijd tevreden napraten. Nero's muzikanten, o.l.v. Chantal Derongé, slagen er toch mooi in om enerzijds zoveel musici wekelijks samen te brengen om een van de mooiste hobby's, samen musiceren, uit te oefenen, en anderzijds zoveel volk op de been te brengen voor dit winterconcert. Proficiat. 
 
Jammer dat al dat werk, die vele uren repetitie, slechts resulteren in één avondoptreden.