Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Serrist voor het eerst sinds bestaan niet tijdig gedrukt

donderdag 10 jan 2013

Donderdag 10 januari - Je hebt hem misschien ook tevergeefs zitten zoeken in de brievenbus, het weekblad "De Serrist" zat deze ochtend niet bij de post en ditmaal niet door problemen met BPost maar door een technisch probleem aan de rotatiepers. Dat is voor het eerst sinds 1944 (bijna 69 jaar), wat op zich al een wonder is.Het technisch probleem was van elektronische aard en kon niet tijdig hersteld worden.
 
Maar zo snel geeft de familie Loits de strijd niet op. Snel werd een alternatieve drukkerij gezocht die ons nieuwsmonument kon drukken, zij het dan wel in een iets anders  formaat. Nummer 2 van 2013 was nog tijdig in de krantenwinkels maar voor BPost was het te laat. Alle abonnees krijgen hem dus een dagje later dan gewoonlijk.
 
Het is trouwens nog maar de derde maal dat De Serrist niet in Hoeilaart gedrukt werd, ditmaal in Nijvel. 
 
Ben je geïnteresseerd in dit unieke weekblad waar veel regio's ons voor benijden, dan kan je altijd een abonnement nemen. Het is trouwens de periode waarin iedereen zich inschrijft voor jaargang 2013.
 
Meer informatie: 02 657 03 04 of http://www.serrist.com
 
Gisteren werd dus geschiedenis geschreven en hopelijk blijft het bij één nummer, al moet de technicus uit Duitsland wel nog langskomen op de rotatiepers weer klaar te stomen voor volgende week. Maar dat lukt wel.