Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Rode Duivels stevig aangemoedigd op diverse plaatsen (fotoalbum)

woensdag 18 jun 2014

Woensdag 18 juni - Even zag het ernaar uit dat er van de voetbalgekte weinig terecht zou komen in het Hoeilaarts centrum. Tijdens de eerste helft van de WK-wedstrijd tegen Algerije bleef het opvallend rustig. De hel brak pas echt los na de gelijkmaker. Je moest je radio of TV niet hebben op staan om te weten dat de Rode Duivels een goal gemaakt hadden. Het hele dorp kon het gejuich en de toeters horen.
 
Bij de tweede goal was het alsof België het WK al gewonnen had. Moto's en auto's met Belgische vlaggen toeterden door het centrum. 
 
Wij gingen een kijkje nemen op drie plaatsen: bij 'Speaker's Corner', 'Sportecho' en in de tennishal aan de sporthal.  Overal meer dan volk genoeg en gelukkig wonnen 'onze jongens' want wie zou er anders zoveel ontgoochelde supporters kunnen getroost kunnen hebben.
 
Zondag is het weer prijs -natuurlijk winnen we tegen de Russen- en kan je weer overal terecht om deze overwinning collectief te volgen en je eens goed te laten gaan. Het grootste scherm staat in de tennishal waar ook het meeste volk binnen kan. Gisteren een 150tal voetballiefhebbers. 
 
Wij zoeken zondag ook nog enkele andere café's op die gisteren niet aan bod kwamen. Tot dan!
 
Foto's: JanVA en KarelVA