Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nu zondag: Concert aan de vijver + barbecue

dinsdag 30 aug 2011

Het was altijd al de droom van Jeanine om een concert te brengen aan de gezellige vijver langs de Overijsesteeenweg Het wordt een muzikale reis langs ’s werelds mooiste melodieën. Het eerste deel meer klassiek, het tweede deel meer jazzy en filmmuziek. Allemaal deuntjes die iedereen kent en die nog dagen blijven hangen, gebracht doordorpsgenoot Willy Vervloet.
 
Na het concert wordt een lekkere barbecue aangeboden ten voordele van het project “Help ons helpen Roemenië” en “Destiny Africa”.
Iedereen is natuurlijk welkom..
 
Willy Vervloet (piano) studeerde vanaf 1977 aan de conservatoria van Antwerpen en Brussel. Hij legde het accent op de theoretische vakken en kreeg vandaar interesse in de muziekwetenschap.
Hij is ook medewerker van het Festival van Vlaanderen, door teksten te schrijven voor de programmaboeken en inleidingen te geven bij concerten. Maar ook als pianist-begeleider is hij actief. De
jarenlange samenwerking met toneelgroep TROS uit Overijse leidde reeds tot een veertiental musicalproducties, waaronder vorig jaar nog Fame.  Tijdens het kerstconcert “Hoeilanders zingen kerstmis” was hij pianist van dienst. Willy woont in de Willem Matstraat.
 
Pianoconcert met Willy Vervloet.
Zondag 4 september 2011 om 16u30
Concert + drankje: €7 – 1,2,3: €6
Concert + barbecue: €21
 
Inschrijven voor de barbecue kan bij Mia Soret: 02 657 07 68, davidsfonds@hoeilaart.be of Jeanine Streulens 02 657 13 48
Kaarten, enkel voor het concert zijn ook verkrijgbaar op de cultuursdienst.
 
Logistieke organisatie: Davidsfonds en Hoeilander.be

BijlageGrootte
PDF icon vijverconcert b.pdf1012.83 KB