Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe kantoren Curos/Crelan officieel geopend (enkele foto's)

zondag 22 jun 2014

Zondag 22 juni - Dit weekend zijn de nieuwe kantoren van CUROS geopend. Vrijdag gebeurde dat met tal van genodigden in het GC Felix Sohie. Zaterdag kon iedereen de nieuwe zaak bezoeken, een ijsje eten en een glaasje drinken. Na maanden van breken en bouwen zijn de kantoren op het gemeenteplein (het vroegere Dexia) klaar en het gebouw heeft een meer dan grondige renovatie ondergaan. De zaakvoerders, Ruben Brusselman, Steven de Jaegher en Davy Bries hadden er een echt feestweekend van gemaakt.
 

Iedereen was welkom en ook aan de kleinsten was gedacht. Curos wil zich profileren als 'welvaartcoach' met de klemtoon op comfortabel leven en wonen, comfortabel op de weg en bij dispuut, financiële onafhankelijkheid, (klein)kinderen op weg helpen, kinderen ontzorgen en dromen realiseren.
 
Curos biedt verzekeringen aan en de full bankservice van CRELAN.
 
Klik hier voor meer info!
 
Foto's: JanVA