Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

In memoriam Roger Muyldermans (video)

dinsdag 17 jun 2014

Dinsdag 17 juni - Vanmorgen heeft Hoeilaart in een sobere plechtigheid massaal afscheid genomen van Roger Muyldermans, echtgenoot van Monique Clerens, die vorige woensdag onverwacht en veel te jong overleed. Roger werd 69 jaar. Naast een liefhebbend familieman was Roger een actieve Hoeilander die gedurende jaren een belangrijke rol speelde in het verenigingsleven, als OCMW-raadslid en als vrijwilliger in het woonzorgcentrum Hof Ten Doenberghe.
 
Wij leerden Roger kennen in het begin van de jaren '80, de tijd van Radio Zoniën. Hij was van 1985 tot 1998 onze behulpzame huisbaas die ons ook menig maal geholpen heeft op technisch vlak en enorm enthousiast meeleefde met de radio. Hij was in die periode ook een drijvende kracht achter "Het Hele Dorp" en  het "Interdorpenspel". In 1986 werkte hij zeer actief mee aan het totaalspektakel "800 jaar Hoeilaart".
 
Ook op de grote verbouwingen van het Lindenhof heeft hij zijn stempel gedrukt. Roger was bijzonder handing, een stielman buiten categorie, die voor alles een oplossing had, en vooral graag hielp.
 
Hij is voor de Hoeilaartse gemeenschap van uitzonderlijke waarde geweest en had dat nog vele jaren kunnen zijn, had zijn groot hart het vorige woensdag niet begeven. Hoeilaart zal hem missen.
 
Ter gelegenheid van een lezing over het Lindenhof hadden wij vorig jaar een gesprek met hem over de verbouwingen. Graag willen wij dit interview met iedereen delen als eerbetoon. Wij wensen Monique in deze moeilijke dagen veel sterkte toe en zijn zeker niet alleen in de dankbaar voor al wat hij voor Hoeilaart gedaan heeft.
 
Klik hier voor het interview!