Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lindeke Kermis maakt regen plezant (fotoalbum)

zondag 28 aug 2011

Zondag 28 augustus - De zomer is ook voor Lindeke Kermis niet van gedacht veranderd. Na een relatief koude maar droge middag gingen tijdens het namiddagprogramma de hemelsluizen weer open. Een mens wordt het haast gewoon.
 
En toch kon de regen de feestvierders amper deren. Na een tiental keer schuilen, trok uiteindelijk, tegen 19 uur de hemel toch nog open maar dan was de zon al vertrokken.
 
Toch blijft Lindeke Kermis een prachtig evenement met een hapje en tapje, kwaliteit van de bovenste plank, om de vingers van af te likken.
 
Hetzelfde kan gezegd worden van de twee poporkesten die kwamen optreden. Vooral de prestatie van de zangeressen viel op.
 
Na twee jaar achter elkaar regen, wordt het in 2012 zonder twijfel opnieuw een zonnig weekend. Dit weer kan immers niet blijven duren, maar Lindeke Kermis wel!