Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Koperdieven op renbaan Groenendaal

maandag 23 mei 2011

Vorige donderdag 19 mei omstreeks 19.00 u betrapte een boswachter twee dieven die klaar waren om oude metalen in hun voertuig te laden. Zij hadden de materialen weggenomen uit de gebouwen van de paardenrenbaan. Toen zij de boswachter opmerkten zetten zij het op een lopen terwijl zij hun voertuig ter plaatse achterlieten.

Ondanks de inzet van een speurhond konden zij niet meer worden aangetroffen. Het onderzoek zal verder gezet worden bij de eigenaar van de achtergelaten wagen.

 
Inbraak in woning te Hoeilaart.
Donderdag in de loop van de dag werd er ingebroken in een woning gelegen langsheen de Joseph Kumpsstraat te Hoeilaart. De voordeur werd opengebroken.
 
Diefstal uit voertuigen te Hoeilaart
Vrijdag 20 mei werd in de loop van de vooravond een ruit stukgeslagen van twee voertuigen die zich bevonden langsheen de Brusselsesteenweg te Hoeilaart ter hoogte van de manèges.Een laptop en een laptoptas werden gestolen.