Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"KOOP IN HOEILAART" - De Winnaars Deel 1

vrijdag 21 sep 2012

Woensdag 19 september - Tijdens het Druivenfestival pakte de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie opnieuw uit met de actie “Ik Koop in Hoeilaart”. 500 ‘Nero’-badges werden de voorbije weken door de winkeliers uitgedeeld.
Bijna 500 Hoeilanders werden vrijdag, zaterdag, zondag en maandag op het parcours van het Druivenfestival gespot met deze badges en gefotografeerd. Daaruit werden totaal willekeurig (en dus niet door de fotografen!) 100 winnaars getrokken die elk een waardebon van €10 winnen. Proficiat.
 
Deze week publiceren wij de eerste vijftig winnaars. Zie je jezelf op de foto, ga dan vanaf vrijdag, en persoonlijk, naar HOPSAKEE op het Gemeenteplein 35, om je waardebon op te halen. Sta je met meer dan een persoon op de foto, dan is de cheque voor wie zich het eerst aanmeldt.
KIJK OOK VOLGENDE WEEK naar De Serrist en Hoeilander.be want dan publiceren we de tweede groep van vijftig winnaars.
 
Ondertussen blijft een zaak het belangrijkst: KOOP IN HOEILAART!
 
Deze actie is een initiatief van de Lokale Raad van Economie, in samenwerking met het Weekblad “De Serrist” en de lokale nieuwssite www.hoeilander.be.