Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kerstmarkt klaar voor veel volk

dinsdag 13 dec 2011

Dinsdag 13 december - Dit weekend vindt de veelbesproken "kerstmarkt met ijspiste" plaats op de Mariënparking naast de AD Delhaize. 16 chalets en een schaatsbaan in kunststof bieden van vrijdag tot en met zondag een gezellige kerstsfeer.
 
Vrijdagavond gaat daarook de traditionele kersthappening van de scouts (vroeger op het gemeenteplein) door. Dit gebeurt met de medewerking van Dynamo Wijndaal, Chiro, Groene Dal, Nightriders, JongCD&V en Sint-Clemensschool.
 
Lekker eten, drinken en shoppen dus, drie dagen (en nachten ?) lang. Vrijdag is de kerstmarkt open van van 16u tot 23u, zaterdag van 11u tot 23u en zondag van 11u tot 21u. Volgens het recentste businessplan van het autonoom gemeentebdrijf Holar zal deze happening aan de Hoeilander (uitgaven €36825 min de geschatte inkomsten, €11900) zo'n €24925 kosten. Als de 15 gekochte chalets op vier jaar worden afgeschreven, dan is de totale kostprijs netto €10675, werkuren van het gemeentepersoneel niet inbegrepen.
 
En nu maar hopen op mooi weer, veel volk en een plezante sfeer. "Op z'n Hoeilaarts dus"!