Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kan Hoeilaart deze uitdaging aan ?!?

dinsdag 26 aug 2014
play video

Dinsdag 26 augustus - Sinds Fata Morgana in 2005 weten we in Hoeilaart hoe we een uitdaging succesvol moet aangaan. Nu de vakantie voorbij is, starten de voorbereidingen voor de 'Singing Village'. Kan Hoeilaart ook deze uitdaging aan? Het antwoord ligt voor een groot deel in jouw handen! Maar wat houdt deze challenge in? Dorpsgenote, Els Cupyers, is de bedenkster van de 'Singing Village', een zangevenement dat vooral de ambitie heeft overal ter wereld mensen samen te brengen en al zingend een mooi en onvergetelijk moment te bieden. Wil Hoeilaart vanaf 11 oktober het label 'The Singing Village'  mogen dragen, dan moeten er drie uitdagingen succesvol afgerond worden: 1. Pop-up Marathon.2. Flashmob3. Drie generaties op een podium
 
Meer informatie vind je door hier te klikken. 
Om dit parcours succesvol af te legggen, zet 'The Singing Village' een team professionele begeleider in, voor een keine deelname in de onkosten. Met hun ervaring en aanpak bewijzen ze elke dag dat iedereen plezier kan hebben aan zingen en dat het echt niet zo moeilijk is om een mooi resultaat te halen. Het promotiefilmpje, voorlopig nog in het Engels, vertelt je alles over dit toffe initiatief. Onze gemeente kreeg de eer en het genoegen om als pilootproject te fungeren. Die unieke kans laten we niet voorbijgaan, toch?  Voor het slotconcert van het Singing Village Festival op 12 oktober zijn zangeres/zangcoach Els Cuypers en haar muzikanten nog op zoek naar families om het podium te delen. Heb je er ooit van gedroomd om op een podium te staan maar was ‚Up with people’ een onbereikbare droom, geef je dan nu op voor het Singing Village projectkoor!
In 6 repetities krijg je de kans om onder professionele begeleiding je zangtalent, hoe klein of hoe groot ook, verder te ontwikkelen en samen de voorstelling „Songlines" mee vorm te geven. Iedereen tussen 9-90 jaar uit Hoeilaart en omstreken is welkom!
Zangervaring of notenkennis zijn niet nodig.

Praktisch:
Repetities op 6, 13 en 29 sept, en op 4 en 11 okt van 15u-18u.
Gen. repetitie op 12 okt om 11u.
Voorstellingen op 12 okt om 15u en 19u. Waar? GC Felix Sohie. Deelname in kosten? 50/20 euro volw./kind
.
Schrijf je nu in en bouw mee aan een wereld vol muziek!
Telefonisch op 0478/25.48.32 of via de website: www.singingvillage.org

Meezingen? Meewerken? Maak kennis met ons Singing Village team op 5 september om 20u.- Zaal Bakenbos, GC Felix Sohie.

-- Els Cuypers
Artistiek directeur

"The Singing Village,
elk dorp een zingend dorp!"

W: www.singingvillage.org
M: singingvilage@gmail.com
T: 0478/25.48.32