Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ice Bucket Challenge ... Echte Hoeilanders weten van aanpakken!

dinsdag 26 aug 2014
play video

Dinsdag 26 augustus - Het slechgte augustusweer zorgt duidelijk wereldwijd voor verveling want iedereen blijkt zich vol enthousiasme te werpen op de Ice Bucket Challenge ten voordele van ALS , een levensbedreigende spierziekte. Hoeveel deze challenge tot nu toe heeft opgebracht, ook wie het koude ijswater over zich heen kiepert, belooft immers minstens €10 te storten, wie er binnen de 24 u niet op ingaat, stort zelfs €100, is niet helemaal duidelijk. 
 
Vorige zondag, op het Lindeke, werd voor eens en voor altijd bewezen dat de afstammelingen van 'serristenzonen' van aanpakken weten. Al zijn we niet zeker of er wel voldoende ijsblokjes in de containerbak zaten. Zo koud voelt het filmpje niet aan.
 
Wie doet beter? 't Wordt moeilijk maar met onze zo benijde Hoeilaartse creativiteit moet er toch nog groeipotentieel te vinden zijn. 
 
En zo wordt ook een natte zomer plezant en vergeten we even hoe duur ons Hoeilaarts drinkwater tegenwoordig is!!