Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Hoeilanders zingen Kerstmis" was hartverwarmend! (video)

zondag 23 dec 2012
play video

Zondag 23 december - Het was 2 uur vanochtend, na de afbraak van podium, licht en geluid, toen de poort van de kerk eindelijk werd gesloten. Het orgelpunt van een schitterend evenement dat de Sint-Clemenskerk de afgelopen uren volledig vulde. Dat Hoeilaart talent heeft, is geen verrassing maar toch mag gerust gesteld worden dat dit "Hoeilanders zingen Kerstsmis 2" van een bijzonder niveau was. Het concert startte met het kinderkoor VizamineZ dat o.l.v. Veerle Pauly en Koen Mertens, een vertederende prestatie leverde met drie speciaal voor de gelegenheid door Veerle geccompneerde liedjes en schitterende solo's.
 
Wat daarna volgde, zorgde voor tal van kippevelmomenten, teveel om op te noemen. Ana, Lisa, Marieke, Laura, Justine, Nickie, Clara, Isabelle, Sophie, Arnaud Josse, Jan en het tienerkoor Sopraline brachten een uitzonderlijk mooi repertoire dat het publiek best kon smaken! 
 
Overtuig jezelf en bekijk onze korte video-impressie van dit eerste deel van "Kerstmis In Hoeilaart 2". Deel 2 en het fotoalbum volgen de volgende dagen. 
 
Een dikke proficiat aan iedereen die deze onvergetelijke avond heeft mogelijk gemaakt. Een onvergetelijk moment! Een prachtinitiatief van Davidsfonds Hoeilaart.