Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

HOEILANDER.BE viert 3de verjaardag!

donderdag 05 sep 2013

Donderdag 5 september - Op 1 september 2010, drie jaar geleden dus, werd HOEILANDER.BE boven de doopvont gehouden. In die periode groeide deze nieuwssite uit tot de informatiebron voor wie op de hoogte wil zijn van wat in Hoeilaart gebeurt. De website biedt een venster op de gemeente, zodat je alles van op de eerste rij beleeft.
Een half miljoen bezoekers lazen in die 3 jaar zo'n 1,26 miljoen pagina's. Elk bezoek was goed voor een verblijf van 2:31 minuten en 2,53 pagina's.
 
De drukste dag was 2 juni 2013 (brand en moord op de Groenendaalsesteenweg) met 1741 bezoekers. 
 
Op de website vind je vandaag 20 000 foto's in 430 fotoalbums en zo'n 200 videofragmenten die een vrolijk beeld geven van hoe de Hoeilander en het verenigingsleven de vlam in de pijp houden.
 
Wil je ons steunen, kom dan tijdens het Druivenfestival een lekker stuk kaastaart eten in de kasteelhoeve, zaterdag en zondag vanaf 12 uur.
 
De redactie van Hoeilander.be dankt het trouwe lezerspubliek voor de interesse in onze berichten.
Heb je nieuws, is er iets gebeurd in jouw omgeving of wil je promotie maken voor een initiatief, aarzel dan niet ons te e-mailen op redactie@hoeilander.be of bel 0475 26 66 22.
 
Dank bij voorbaat voor het delen van dit bericht!