Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaarts liefdesrivaal gaat Overijsenaar te lijf

dinsdag 24 jan 2012

Maandag 23 januari omstreeks 15.20 u werd de politie van de Druivenstreek opgeroepen om zich te begeven naar de Adriaanstraat in Overijse waar er zou geschoten zijn.Ter plaatse bleek het te gaan om een ruzie die was ontstaan tussen twee mannen voor de gratie van een vrouw.
 
Een 61-jarige man uit Hoeilaart was met behulp van een ijzeren staaf de woning van zijn 62-jarige rivaal in Overijse binnengedrongen.Deze laatste voelde zich bedreigd en schoot de indringer in het been.
 
De gekwetste man werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in afwachting van verder onderzoek onder politiebewaking bleef. Hij vertoefde niet in levensgevaar.De schutter werd ter beschikking gesteld van het parket in Brussel.