Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

GPS diefstallen blijven duren

vrijdag 17 dec 2010

In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 december werd er een diefstal gepleegd uit een voertuig in de Georges Huynenstraat te Hoeilaart. De Volkswagen Golf stond voor de deur geparkeerd en een ruit ervan werd stukgeslagen. Uit de wagen werden de boordradio en het gps-toestel gestolen.
 
In dezelfde nacht werd er ingebroken in een voertuig in de Engelselaan te Hoeilaart. Hier stond het voertuig Volkswagen Tiguan op de oprit voor de garage. Ook hier werd een ruit stukgemaakt en werden de boordradio en het gps-navigatietoestel meegenomen. Er blijkt maar geen einde te komen aan de autodiefstallen die vooral uit zijn op ingebouwde GPS toestellen van een bepaald model.
 
Op de beide plaatsen kwam de recherche van de Politiezone Druivenstreek ter plaatse voor een sporenonderzoek.