Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezellig kersttoneel bij Klem

zaterdag 22 dec 2012

Zaterdag 22 december - Dit week-end kan u terecht in de nieuwe theaterzaal van het Felix-Sohiecentrum voor de opvoering van "Jezus, Maria, Jozef". Een toneelstuk geschreven door Yves Caspar en gespeeld door toneelgroep Klem. Het is reeds het derde stuk dat Klem spelt van deze auteur. Na de succesvolle voorstellingen van "Plaça de Catalunya" en "Dertig" kozen ze nu voor een typisch kerststuk.
 
Twee broers, Albert en Michel, die al jaren in ruzie leven worden door hun moeder gedwongen om samen kerstavond door te brengen. Ze heeft namelijk een belangrijke mededeling te doen. De sfeer ten huize Van Hemelryck zit ver onder nul tijdens het feest en als u dan denkt dat het niet meer erger kan wordt het tegendeel bewezen. Ook de zoon des huizes heeft iets te vertellen en er komen meer gasten dan voorzien.
 
Toneelgroep Klem bewijst met dit stuk dat ze het komediegenre aankunnen. Het tempo zat hoog tijdens de première wat zorgde voor menig lachsalvo vanuit de zaal. Het publiek heeft zich duidelijk geamuseerd. Dat bleek ook uit de reacties achteraf.
 
Wil u zelf ook een zorgeloze avond waarbij uw lachspieren ongetwijfeld in werking zullen treden dan heeft u nog één kans op zaterdagavond om 20 uur. U kan dan meegenieten van de puike prestaties van Myriam Van Voorhuyzen, Jean-Pierre Muyldermans, Frederic Vervueren, Kathleen Vanherentals, Josiane De Becker, Paul Vandenput, Sanne Dereese en Philip Maes. Deze laatste nam bovendien ook nog de regie voor zijn rekening.
 
Meer info kan je vinden op www.klem.be
Kaarten voor de voorstelling van zaterdagavond zijn nog te verkrijgen aan de kassa.