Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Elektriciteitsonderbreking langer dan verwacht!

donderdag 25 aug 2011

Donderdag 25 augustus - De elektriciteitsonderbreking die EANDIS had aangekondigd voor vandaag, tussen 8u en 8u30, duurde veel langer dan door het bedrijf aangekondigd was.  Pas na 12 uur kon de omgeving van de Groenendaalsesteenweg weer rekenen op de noodzakelijke energie.
 
Blijkbaar lag een slechte voorbereiding van de uit te voeren werken hiervan aan de basis. De technische ploeg die de werken moest uitvoeren werd geconfronteerd met een vele grotere ingreep dan doorgegeven was.
 
Gelukkig slaagde deze ploeg erin de werken toch nog zo snel mogelijk uit te voeren waardoor ze na vier uren volledig waren afgerond. De stroomonderbreking bleef ook beperkt tot één, waar EANDIS er twee had aangekondigd.
 
Onbegrijpelijk dat een megabedrijf als EANDIS, dat voor 70% eigenaar is van de gemeenten en voor 30% van Electrabel, zo slordig te werk gaat in de planning van zo'n belangrijke werken.  
Voor de bedrijven en handeslzaken was het in ieder geval alles behalve aangenaam om de hele voormiddag geld te verliezen want wat ben je vandaag nog zonder elektriciteit?