Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste Communie onder stralende zon (fotoalbum)

donderdag 02 jun 2011

Voor de Eerste Communicanten en hun familie was het vandaag de grote dag. De Sint-Clemenskerk was overladen vol. Wie nog een vrije stoel kon op de kop tikken had veel geluk.
 
Het werd een lange maar mooie viering waarin de 90 communicanten zelf een grote rol speelden. Opvallend hoe vlot de kinderen hun teksten, toneeltjes en liedjes brachten. De leerkrachten van de beide basisscholen hadden er, zoals altijd, bijzonder hard aan gewerkt. Het resultaat mocht er ook echt zijn. 
 
Leuk om weten is, dat voor deze Eerste Communie, de voorbije maanden 7 kinderen gedoopt werden. Binnenkort vind je op Hoeilander.be een mooi fotoalbum. Voorlopig tonen wij u een beperkt aantal foto's. Proficiat aan alle communicanten en familie!