Dag van de vrouw in het GCFelix Sohie

zaterdag 01 mrt 2014

In 1913 werd 8 maart wereldwijd uitgeroepen tot Dag van de Vrouw. Sinds meer dan een anderhalve eeuw nu streeft de vrouw naar respect en gelijkheid, naar emancipatie en rechtvaardigheid. Zolang vrouwen niet kunnen rekenen op dezelfde kansen en mogelijkheden dan mannen is er nog veel werk voor de boeg. Daarom moeten wij ook hier in het Westen, waar reeds vele rechten verworven zijn maar toch nog duidelijke verschillen bestaan, de vrouwen van de hele wereld steunen in hun dagelijkse strijd naar erkenning.
 

In verscheidene landen is 8 maart een officiële feestdag geworden en om ook in Hoeilaart de Vrouw te vieren heeft de kern van de kersverse vereniging SAMEN voor, het initiatief genomen een feest te organiseren.

Mia, Viviane, Veria, Bodil, Brenda en Marie-Paule nodigen alle vrouwen uit op een gezellige avond, deze 8 maart, om 19.30 u in het Felix Sohie Centrum.
 

SilieN brengt muziek en zang, Soulstep Dance Crew zorgt voor een dansvoorstelling en alle aanwezigen kunnen genieten van een leuke babbel, met een hapje en een tapje.
 Graag inschrijven bij samenvoor@skynet.be