Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bib te klein voor voorleesaperitief

zondag 27 nov 2011

Zondag 27 november - Zelf een aperitiefje drinken terwijl de kinderen genieten van een kundig en enthousiast voorgelezen verhaal, dat stond gisterenvoormiddag op het menu van de gemeentelijke bibliotheek.
Duidelijk een meer dan gesmaakt recept want de beperkte ruimte die in de voorlopige bib voorzien was, kon de toestroom van kinderen amper aan.
 
Voor Annemie en haar ploeg is het nog zes maanden geduldig wachten op de nieuwe bib die veel meer ruimte zal bieden voor dergelijke initiatieven.
 
Dankzij de dynamiek en inzet van de bibploeg is onze bibliotheek de voorbije jaren uitgegroeid tot een grote ontmoetingsplaats en dat verdient een pluim.