Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bart en Nadine op Vlaanderen Vakantieland

dinsdag 22 jan 2013

Dinsdag 22 januari - Hoeilanders komen tegenwoordig redelijk vaak  op TV. Soms met hun blote billen maar in het geval van Bart en Nadine was het een reportage van Vlaanderen Vakantieland op EEN, over Waals-Brabant en hun 'chambres et la table d'hôtes": Au Pont d' Arcole, in Beauvechain. Weg van Waals-Brabant is een reportagereeks waarin Kristien Maes de troeven van deze provincie op het scherm brengt, en zo kwamen ze bij onze Hoeilanders terecht.
 
Het is pas op het einde van de reportage dat Nadine Vandenbrande en echtgenoot Bart in beeld komen. Zeker kijken, dus.
 
Hoeilander.be wenst Bart en Nadine in ieder geval veel succes met hun nieuwe initiatief dat ze nog maar sinds oktober uitbaten.
 
Voor meer info: www.chambre-hote-beauvechain.be