Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

7de Kevertreffen groot succes (video en fotoalbum)

maandag 02 mei 2011
play video

Meer dan 200 Kevers en andere Volkswagen luchtgekoelde oldies  waren vandaag present op het 7de Kevertreffen in het Ruusbroecpark; het ongelooflijke weer en de perfecte organisatie zorgden voor een plezante gezelligheid. De VW-fanaten kwamen uit alle hoeken van het land en zelfs uit het Duitsland, Nederland ...
 
Tijdens het aanschuiven voor een ijsje kwamen we van deelnemers te weten dat dit Hoeilaarts Kevertreffen bijzonder hoog aangeschreven staat bij iedereen. Het schitterende kader en de zon maken van deze samenkomst een van de gezelligste van het land. 
 
Steve Reynaert en zijn ploeg van de VW Keverclub Hoeilaart kunnen terugkijken op alweer een geslaagde editie.
 
Iets na 14 uur vertrok een groot deel van de deelnemers voor een leuke tocht van 25 Km door de streek.
 
Voor het fotoalbum, klik hier!