Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

2de uitgave Clemens Cup, nu zaterdag

maandag 20 jun 2011

Zaterdagnamiddag 25 juni om 14:00 uur gaat in het Jan Van Ruusbroecpark de 2de editie van de Clemens Cup van start. 
In de Clemens Cup voetballen leerlingen, ouders, oudleerlingen en meesters en juffen tegen elkaar om de Cup naar de klas te halen. Dit alles gebeurt in een familiale vriendschappelijke sfeer waarbij inzet en samen plezier maken voorop staan !  Met dit initiatief geeft de ouderraad in samenwerking met het schoolbestuur een gezonde actieve start aan het Zomerfeest van de school.
  
Samen sporten met de kinderen … een fijne belevenis voor allemaal.  Supporters zijn van harte welkom om de ploegen aan te moedigen.  Heb je vragen of wens je nog deel te nemen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar  clemenscup@gmail.com.
 
De wisselbekers - die door de kinderen van de school werden ontworpen – worden uitgereikt op de school tijdens de deliberatie van de Talentenjacht later op de avond. Niet alleen wordt de Clemens Cup uitgereikt aan het winnende team, er is ook een wisselbeker voor de “Straffe Clementine”, want ook meisjes, mama’s en juffen doen mee.