Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

25 'Leer eens joggers' halen diploma 5 km (fotoalbum en video)

zondag 11 mei 2014
play video

Zondag 11 mei - Vorige vrijdag, tijdens de meicrossen, beleefden zo'n 25 'leer eens joggers' de finale van 12 weken intens trainen. Zij liepen voor het eerst 5 km. Deze 'leer eens joggen' wordt al enkele jaren ingericht door het ZATeam in samenwerking met de sportdienst. Naast een schitterende prestatie en een sterke  voldoening, wachtte hen ook een mooi diploma. 
 
Uiteraard een dikke proficiat en hopelijk is dit het begin van een mooie loopcarrière. Het ZATeam doet er immers alles aan om voor alle looplustigen heel wat initiatieven te nemen die van lopen een echt sociaal gebeuren maken vol vriendschap.
 
Video: JolienSA
 
Voor info over het ZATeam, klik hier!